Bydelsmødrene har siden 2016 gjort en stor indsats i Albertslund. Nu vil de gerne have flere kvinder med.
Bydelsmødrene har siden 2016 gjort en stor indsats i Albertslund. Nu vil de gerne have flere kvinder med.
Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Flere Bydelsmødre søges

Kom til informationsmøde, lyder opfordringen

Der er mange kvinder, der kan have brug for en fortrolig at tale med.

Det kan handle om udfordringer med familien, job, bolig, økonomi, parforhold, sundhed og ensomhed. Ting som alle kan tumle med. Mange kvinder har ikke meget netværk. Eller måske taler de dårligt dansk og har svært ved at finde rundt i samfundet. Det er der, Bydelsmødrene kommer ind i billedet.

Hvis du er en kvinde, der vil hjælpe andre, og kan lide at tale med alle, så var det måske noget at blive en af Bydelsmødrene. I september 2017 starter uddannelsen af et nyt hold Bydelsmødre, og interesserede kan komme til informationsmøde.

“Vi bygger bro. Vi kan fortælle, hvor de skal henvende sig. Vi kan sige, at det er vigtigt at de tager en tur forbi lægen, at de ringer tilbage deres barns skolelærer, og så videre. Gennem Bydelsmor-uddannelsen har vi lært, hvordan man stiller de gode spørgsmål, hvordan samfundet hænger sammen, og hvor vi kan henvise folk videre til”, siger Nina Sharawi, formand for Bydelsmødrene i Albertslund.

Møde 26. april

Foreningen blev stiftet i 2016, og nu vil man gerne have uddannet nogle flere dygtige kvinder.

“Her i Albertslund har vi dels samtaler med forskellige kvinder, men vi vil også meget gerne have tid til at lave nogle flere aktiviteter og udvikle nogle gode samarbejder med kommunen. Det kræver, at vi er flere til at løfte de forskellige opgaver”, fortæller Kaltoum Belmouhand, Bydelsmor i Albertslund og desuden formand for styregruppen for Bydelsmødrenes Landsorganisation.

Informationsmødet holdes onsdag d. 26. april kl. 17.30-19.30 i Kanalens Kvarter 138. Man kan tilmelde sig til koordinator Louise Østergaard Andersen Louise på tlf. 60 35 46 35.

Når man det ikke, kan man også bare komme forbi. Der vil være lidt mad og drikke.

Spørgsmål kan rettes til Nina Sharawi på tlf. 31 25 33 07 eller koordinator Louise Østergaard Andersen på tlf. 6035463.

due

Publiceret: 15. April 2017 04:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt