Jan Christensen og Jan Gluch. Arkivfoto/HIC
Jan Christensen og Jan Gluch. Arkivfoto/HIC
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

HIC forlænger med Jan Christensen og Jan Gluch

”Trænersatsningen for otte måneder siden har været en positiv oplevelse for alle”, siger HIC’s seniorformand

Da HIC for otte måneder siden ansatte Jan Christensen som ny cheftræner for klubbens lovende førstehold, var det på samme tid en satsning og en fremtidsinvestering for begge parter.

Med sin baggrund fra et niveau, der lå et par rækker højere, end HIC nogen sinde har optrådt i, skulle ambitioner, forventninger, evner og indsats finde et fælles fodslag.

Det må siges at være lykkedes over al forventning. HIC overvintrer for første gang i klubbens historie på førstepladsen i serie 1, og den fælles tilfredshed har resulteret i en forlængelse af aftalen med både Jan Christensen og Jan Gluch i rollerne som cheftræner og assistent.

”Dette sats har for alle været en positiv oplevelse, som man ønsker at være en del af også i fremtiden. Vi har derfor forlænget aftalen med dem begge til og med 2018.

Jeg er meget glad for samarbejdet og er derfor på HIC’s vegne utrolig glad og stolt over, at vi kan fastholde dette team”, siger seniorformand Anders Fabild.

Sæsonstart 7. april

Jan Christensen har i Hvidovre og Avedøre været træner for hold i 2. division og danmarksserien, og kontakterne fra dengang er i den forgangne vinter blevet brugt til at teste HIC’s nuværende niveau.

Gennem en håndfuld træningskampe mod særdeles kvalificerede modstandere uden nederlag er tempoet og intensiteten i spillet klart blevet løftet, men det blev i den forgangne uge understreget, at der stadig er plads til forbedringer, da det blev til klare nederlag til Virums danmarksseriehold og Skjold Birkerøds tophold fra sjællandsserien.

HIC tager inden sæsonstarten på et kortvarigt træningsophold i Skærbæk i Vestjylland, der skal ruste truppen til den spændende forårssæson, hvor førstepladsen skal forsøges forsvaret i den helt unikt jævnbyrdige række, hvor 4 point skiller de 7 øverste hold.

HIC indleder forårssæsonen med en af de traditionelle fredagshjemmekampe mod Hørsholm-Usserød 7. april klokken 18.00.

Allan Nielsen

"Dette sats har for alle været en positiv oplevelse, som man ønsker at være en del af også i fremtiden. Vi har derfor forlænget aftalen med dem begge til og med 2018", siger Anders Fabild (t.v.), der her ses sammen med Jan Christensen. Arkivfoto/HIC
Publiceret: 15. Marts 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere