Jørn Foss Mikkelsen fra 90erne og nu. Jørn Foss var medlem af kommunalbestyrelsen i Albertslund for DKP 1976-84. Nu er han ved at skrive om de spændende år i Albertslund. Privatfoto
Jørn Foss Mikkelsen fra 90erne og nu. Jørn Foss var medlem af kommunalbestyrelsen i Albertslund for DKP 1976-84. Nu er han ved at skrive om de spændende år i Albertslund. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kan du huske de tidlige år i Albertslund?

Engang var Jørn Foss Mikkelsen medlem af kommunalbestyrelsen i Albertslund. Nu er han i gang med at skrive om sit liv her, og han har brug for hjælp

”Jeg er ved at skrive om bl.a. mit liv i Albertslund, hvor jeg boede med Ingelise og senere Kasper Foss. Først Svanens kvarter og senere i Tranehusene, hvor vi flyttede fra i marts 1987. Fokus skal være om livet i Albertslund i de år - sjove personlige historier, men også generelt om det folkelige liv i Albertslund i den periode. Hvordan oplevede de det politiske liv og livet i Albertslund på godt og ondt!”

Det siger Jørn Foss Mikkelsen.

Hvis man kan huske de tidlige år i Albertslund, kan man også huske Jørn Foss Mikkelsen. Han sad i kommunalbestyrelsen fra 1976 til 1984 og repræsenterede DKP.

Han er for længst flyttet fra Albertslund, men han vil gerne beskrive tiden herude, og det kræver hjælp fra albertslunderne.

”Jeg er meget interesseret i at få så meget som muligt at vide som muligt fra Albertslund i perioden fra 1965 – 1987”, siger han.

”Jeg kan naturligvis ikke love at jeg bruger det hele, men det kan være en stor hjælp for mig til bedre at huske min og min families liv i de mange år. Ingelise arbejdede som pædagog i børnehaven Jærgerhytten, og Kasper gik først nogle år på Albertslund Lilleskole og senere på Teglmoseskolen fra 2. klasse til og med 9. klasse, samt på Albertslund Musikskole”.

Man kan kontakte Jørn Foss Mikkelsen på mail: foss@post.tele.dk

Publiceret: 12. Juli 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!