Arkivfoto: Mostphotos
Arkivfoto: Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kom til sovekoncert i Opstandelseskirken

Karsten Pflumm leverer lydsporet til en unik musikalsk rejse

“Vi slår benene væk under dig fra start. Oplev hvordan krop og sind kan absorbere musik på helt ny måder i den svævende tilstand mellem bevidsthed og søvn.” Sådan skriver Opstandelseskirken i Albertslund i en pressemeddelelse.

“Læg dig godt til rette og lad dig flyde med i drømmelydlandskaber en hel nat. Den internationalt anerkendte musiker Karsten Pflumm leverer lydsporet til en unik musikalsk rejse i et subtilt, minimalistisk og forførende univers af blide elektroniske klange og lydkollager. Selve den visuelle installation står Sune Petersen for,” skriver kirken videre i pressemeddelelsen.

Inden man drømmer sig væk, vil der her være en mulighed for at opleve mindfulness på en anderledes, sansefuld og uforglemmelig måde. Selve arrangementet finder sted i Opstandelseskirkens smukke rum, der vil være indhyllet i lyd og smukke visuals.

Der er ganske få billetter tilbage til denne begivenhed, så tøv ikke for længe med at sikre dig en billet. Koncerten 15. september begynder klokken 22, hvor der serveres et glas bobler, og slutter med morgenmad klokken 08. Medbring selv sovepose og liggeunderlag.

Billetter købes på www.albertslundbibliotek.dk.

Publiceret: 10. September 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt