Insketer smager godt og er nærende. Men er det det vigtigste?
Insketer smager godt og er nærende. Men er det det vigtigste?
Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lær at elske insekterne

Lørdag 18. november klokken 11 får Albertslund Hovedbibliotek besøg af en lidt anderledes kok. Nina Askov er forfatter til bogen 'Insekter på menuen - den nye trend i Europa', insektkok og selvudnævnt ambassadør for fremme af insektspisning i Danmark.

Formiddagen starter med et foredrag hvor Nina Askov fortæller, hvorfor insekterne er blevet udråbt til at være fremtidens fødevare, og hvordan vi håndtere dem. Bagefter vil der være mulighed for at smage melorme, buffalo-orme, voksmøllarver og græshopper - hvis du tør!

Foredraget og smagningen er for både børn og voksne.

Der er gratis adgang og ingen tilmelding.jbe

Publiceret: 12. November 2017 03:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt