DEBAT Svar til Jan Jensen, Troldnøddegården

Kirsten Poulsen, Kildegården 14 st. Albertslund

Jeg kan godt forstå at man bliver forskrækket når man bliver vækket på den måde, har selv prøvet det for år tilbage, da en af mine naboer opdagede at der var brand i vores carporte, han fik i løbet af ingen tid vækket beboerne i de to opgange som var berørte, og fik alle ud af lejlighederne, og selvfølgelig er det ærgeligt når der går materielle ting tabt, men det ville da være ganske forfærdeligt hvis der var gået menneskeliv tabt, så jeg tror du skal sætte pris på at du bliv vækket.
så er der jo på ingen måder "koldt" i Troldnøddegården, det handler nok mere om at man ikke får det som man vil have det.
Din stor utilfredshed med hvordan der ser ud i Albertslund, synes jeg er skudt fuldstændigt over målet, ja der er da malet grafitti nogle steder, men at der overalt på murene i Nord er malet er jo en direkte usandhed, ja der har været malet grafitti på murene i Nord for år tilbage, men det var noget vi i den afdeling havde betalt nogle unge mennesker for at gøre, og med hensyn til tunnellen så gik jeg igennem den her til morgen , så vil jeg give dig ret i at der var graffiti, men endnu engang skudt meget over målet, det er jo ikke over det hele i tunnellen.
Ja, der desværre en del hærværk og sikkert også kriminalitet, men vores dejlige by er jo bare en afspejling af det omkring liggende samfund.
Med hensyn til det du skriver med vagtværn, så har vi jo kommunens vagter, og Politiet er også meget på gaden, og borgerværnet har nu virket i flere uger, og som du nok har lagt mærke til så har der ikke været brandet i mange dage.
Tilsidst vil jeg lige sige, så utilfreds som du er med at bo i Troldnøddegården og i Albertslund som helhed, så ville jeg nok blive skrevet op til noget i en anden kommune, for det forpester jo ens liv at have det sådan, og til din orientering har jeg boet her i kommunen i 40 år og stadigvæk meget glad for det, det er som at være gift og det er man jo i medgang og modgang

Publiceret 29 April 2013 11:44