DEBAT:

Hvem lytter til dit barn?

Af Jacob Juul Pedersen, formand for Det Radikale Venstre i Albertslund:

Har du forsøgt at aflevere din pige mandag morgen kl. 07.30 i vuggestuen, men har haft svært ved at finde en voksen til at tage sig af barnet?
Kommer din søn også hjem og fortæller, at ikke var nogen gårdvagt til at tage sig af en drabelig konflikt om en slidt plasticbold?
Hos Det Radikale Venstre i Albertslund mener vi, at medarbejderne på byens institutioner er vores allervigtigste ressource. Trivsel for børn og voksne kommer af glæde, arbejdsglæde.
Et lærerteam fra Herstedlund er lige blevet landets bedste. Det skal vi have meget mere af. Vi skylder medarbejderne at få ro og ressourcer til at udføre deres jobs med engagement og idérigdom til gavn for dine og mine nærmeste.
Rigtigt mange ting er ændret, både indholdsmæssigt og fysisk, i Albertslund de seneste år. Nu er det tid til, at medarbejderne får trygheden og glæden i højsædet. Der skal gives tid til at ændringerne kan blive til succeser.
Selvfølgelig kan vi godt tillade os at have høje forventninger i en konkurrencepræget verden. Vi skal have høje forventninger. Men engagement kommer af tiltro og ikke mistro. Smil kommer fra mennesker og ikke målinger. Vi vil arbejde stenhårdt for, at der bliver lyttet til dit barn.

Publiceret 07 May 2013 20:54