DEBAT Strange Fruit in the Northern Trees

Nina Kielberg Nielsen . Capellavænget 22. 2620 Albertslund. 9n@mail-online.dk

Efter en lang, kold og mørk vinter blev det endelig forår; man glæder sig over at bo i Albertslund, som er en smuk grøn by. Hvert forår frydes man over alle de smukke blomster der pibler op alle vegne: krokus, vintergækker, påskeliljer osv; også træerne er begyndt at springe ud, med nye smukke grønne skud. Fuglene synger vidunderligt. Alt er bare så smukt og dejligt. Livet begynder på ny.

Og tænk !!! så har jeg yderligere opdaget en ny træsort med nogle meget eksotisk udseende frugter. De står ved siden af Birkelundgård, ved stien ned til Vængerne og Hyldespjældet Måske har kommunen indkøbt nogle nye sjælne træer i udlandet til glæde for os borgere???

Kommunen er jo trods alt meget interesseret i grønt miljø !!!!!!!!

Men nej, der blev jeg snydt... de eksotisk udseende frugter i træer og buske var, når jeg gik tæt på, ( jeg har lige fået nye briller), bare nogle fyldte hundelorte poser smidt op i samme, sikkert efter en hundelufte tur i Birkelundparken. Jeg tror jeg talte mellem 20 eller 30 poser på dette sted. Så er det jeg tænker: " Det er en dårlig fugl der tilsmudser sin egen rede!!!!"
Vi har alle et ansvar for at holde vores by ren. Du og jeg. Så smid jeres poser i skraldespanden, ikke i naturen. Hvem tror Du samler dem op??

Jeg undrer mig over, at man bruger tid og energi på at samle sin hunds lort op i en pose, for derefter at smide den fra sig i naturen. Lige rundt om hjørnet, ved Birkelundgård, er der en glimrende, stor og til det indrettet skraldespand, betalt og sat op af kommunen.
Hvorfor ikke bruge den??

Og lige et spørgsmål til Miljø og Teknikforvaltningen: når I d. 23. april i Albertslundposten svarer, ang. hundelorte, at de nedbrydes efter 14 dage i naturen; hvor længe er en hundelort i en pose så om at nedbrydes ?????

( Har taget foto af det hvis I er interesseret)

Publiceret 08 May 2013 09:06