DEBAT:

Roser til lærerne

Egelundskolens skolebestyrelse, Egelundsvej 10, 2620 Albertslund

Roser til lærerne fra Skolebestyrelsen på Egelundskolen
Fortæl jeres børns lærere, at I værdsætter deres indsats. Og måske endnu vigtigere: fortæl det også til jeres børn, så de kan gå glade i skole og bringe beskeden videre. Vores lærere har fortjent det!

Nedenstående brev er lagt på skolens hjemmeside og sendt hjem til alle forældre på skolen:

Kære forældre,
På skolebestyrelsens møde den 14. maj drøftede vi den netop overståede lockout af lærerne. Det var vores opfattelse, at lærerne som faggruppe er blevet kørt over i konflikten, og at regeringsindgrebet slet ikke i tilstrækkelig grad kompenserede lærergruppen de rettigheder, de har mistet.

Vi kan godt forstå, hvis der - oven på den debat, der var i forbindelse med lockouten - er lærere, der føler, at deres arbejdsindsats ikke bliver tilstrækkelig værdsat.

I skolebestyrelsen er vi rigtig glade og taknemmelige for den indsats vores engagerede lærere yder for, at vores børn bliver dygtige, og for at Egelundskolen er et rart sted at være. Vi tror, at det er i hverdagen, at lærerne har brug for at mærke den tillid og anerkendelse, som skal til for at kunne blive ved med at glæde sig til - og glæde sig over - at gå på arbejde hver dag. Og vi tror, at lærernes arbejdsglæde er absolut vital for, at vores børn kan få den bedst mulige skolegang.

Derfor vil vi gerne komme med en opfordring til jer forældre:

Fortæl jeres børns lærere, at I værdsætter deres indsats. Og måske endnu
vigtigere: fortæl det også til jeres børn, så de kan gå glade i skole og bringe beskeden videre.

Vores lærere har fortjent det!

Mange hilsner

Skolebestyrelsen på Egelundskolen


Publiceret 22 May 2013 14:51