DEBAT:

Renoveringen - det er ikke acceptabelt at blive behandlet sådan

Henrik Pedersen, Lærkens kvarter 17A

Beboerne i Lærkens kvt er dem som må trække det store læs. Folk udefra må tro, at vi er en flok brokkehoveder. Det er ikke tilfældet - og kort fortalt ser tidsforløbet nogenlunde således ud:
I flere måneder FØR genhusning måtte vi finde os i larm fra t
idlig morgen fra lastbiler som kom og læssede af, ifb med etablering af byggeplads. 
DET ACCEPTEREDE VI


Pakke ned og flytte til bolig, som havde lidt skavanker, men okay - det gjorde ikke noget. Posten kom ikke altid, el problem mht aflæsning, ditto fjernvarme mm
DET ACCEPTETEDE VI


Flytter tilbage til boligen efter ca 11 mdr. Skavanker med en vaskemaskine og andre hårde hvidevarer som må lade livet ifb med flytningen
DET ACCEPTEREDE VI


Støjgener, støvgener,
Haver der ikke kan anvendes.
Indgangsparti som var farligt.
Manglende belysning mm
DET ACCEPTEREDE VI


Udbedringen efter fejl/mangelliste var under al kritik - brugte 2 dages ferie til at få disse fejl rettet. Det var småtingene som blev rettet - ikke de mest presserende.
DET ACCEPTEREDE VI


Vi havde fået at vide, at vi ville have alt færdigt senest 6-8 uger, efter at vi kom tilbage til boligerne. Vi blev lovet at NCC ville påbegynde dette arbejde i uge 11-12 med ca 4 færdige haver om ugen.5
DET ACCEPTEREDE VI


I hele perioden skrev vi mails, mødte personligt op på kontoret og tilkendegav vores frustration over, at der ikke bliver taget hånd om vores henvendelser.
DET ACCEPTEREDE VI - SELVOM AT DET VAR SKIDE SVÆRT


får at vide d 10 maj at Lærkens beboere ikke får etableret haver og hegn før senere på sommeren. Pt er der IKKE en eneste have som er færdig i lærkens kvt.
DET ACCEPTERER VI IKKE - DET ER IKKE I ORDEN


Vi har sendt en skriftlig klage til Bo-vest, som er bygherre og den er stilet til administerende direktør Ulrik - ser frem til at høre udfaldet herom.
I dag d 16 maj kommer nyhedsbrevet fra Bo-vest gårdhusene april/maj 2017 ind ad døren, og under overskriften "status på haver og hegn" står der følgende: Arbejdet med haverne er begyndt. Der etableres hegn og henlægges fliser. Arbejdet i lærkens kvt udføres efter en selvstændig plan, det vil sige at NCC udfører ca fire haver om ugen, hvilket er i samme takt som tilbageflytningerne. Citat slut.
DET PASSER BARE IKKE.


Beboerne i Lærkens kvt bliver de SIDSTE som får deres haver og hegn genetableret. Det er frusterende og slider på psyken for beboerne. Børnefamilier må passe på kattelorte og andet i grusbunkerne, ligesom os andre. Stenbunker i haverne er også en forhindring, når man vover sig derud - hvis man tør.
Det var bare lidt af det vi slås med i lærkens kvt.
Og nu kan vi så ellers se på at naboerne i de øvrige kvarterer flytter ind i komplette boliger.
Jeg har sikkert glemt noget, men det er jeg pt ret ligeglad med. Hvis man som beboer i Albertslund undrer sig over brokkeriet , så ved I nogenlunde hvorfor.
DET ER IKKE ACCEPTABELT AT BLIVE BEHANDLET PÅ DENNE MÅDE

Publiceret 17 May 2017 17:41

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV