DEBAT:

Man ligger som man har redt

Tommy Larsen, Ørnens kvarter

Da det er åbenlyst at kommunen har behov for flere skattekroner og derfor skal forsøge at tiltrække nogle lønmodtagere til kommunen, skal man nok overveje om det er etagebyggeri eller den lave bebyggelse, der har den største tiltrækningskraft på den ønskede målgruppe. Albertslund skal gøres attraktiv hvis vi vil tiltrække denne målgruppe, jeg tror ikke tilflyttere ønsker at blive stablet i etageboliger.
Samtidig har kommunen brug for mindre boliger på 65 m², der vel at mærke er til at betale, til rigtig mange af de ”gamle” albertslundere, der har været med til at bygge Albertslund op, dem skal man ikke glemme, og ved at bygge boliger for dem får man jo frigivet en del af de større boliger som kan  tiltrække børnefamilier.
Det er både i regeringens og kommunernes interesse at der i omegnen af København er boliger som er til at betale for sygeplejere, politibetjente, brandfolk, plejere og andre service mennesker der skal få systemet til at fungere, så større samarbejde med regeringen om at skaffe rimelige boliger er nok vejen frem.

Publiceret 04 August 2017 07:00

SENESTE TV