DEBAT:

Svar på læserbrev om oversvømmet viadukt

Hans-Henrik Høg, leder af Byg, miljø og forsyning i Albertslund Kommune

På Albertslund Postens debatsite har Hanne Mortensen et indlæg, der særligt drejer sig om oversvømmelse i tunnelen under Egelundsvej ved Vestcenteret. Jeg vil hermed gerne svare på de spørgsmål, som Hanne Mortensen rejser i sit indlæg. 
Først og fremmest er det rigtigt, at der er fejl på det system, man melder ind i på app’en ”Giv et Praj”. Det vil blive rettet. Vi beklager, Hanne Mortensen og eventuelt flere har haft problemer med denne app. 
I forhold til oversvømmelsen i tunnelen under Egelundsvej ved VestCentret er der sket følgende: Pumpen, der fjerner regnvandet fra de to riste i tunnelen, satte ud i forbindelse med det voldsomme tordenvejr torsdag den 3. august om aftenen. Det medførte en stor sø i tunnelen. Fredag den 4. august 2017 klokken 14.00 kørte pumpen igen efter indsats af en elektriker. Dog ikke længe, da den gik helt i stykker i løbet af weekenden, for at blive udskiftet med en ny mandag morgen. 
I forhold til den daglige rengøring, som Hanne Mortensen også kommer omkring i sit indlæg, kan jeg orientere om følgende: Renhold af såvel sti som tunnel foregår hele året. Vores feje-sug-maskine kører i hele kommunen og kommer også på denne sti med jævne mellemrum. Ekstra renhold kan være påkrævet, og det har Materialegården også udført og vil fortsat udføre med de maskiner og mandskab, der er til rådighed. Der har imidlertid været lidt længere mellem fejninger og øvrigt renhold i sommerferieperioden. Det er naturligvis uheldigt i forhold til den ekstraordinært store regnmængde natten mellem torsdag og fredag. 
I forhold til trapper og fliser, som også berøres i indlægget, kan jeg informere om, at vi løbende reparerer ødelagte trapper og flisebelægninger. I fald vi finder det uforsvarligt at færdes et sted, benytter vi os af afspærring indtil f.eks. en ødelagt belægning er udbedret.

Publiceret 11 August 2017 06:00

SENESTE TV