DEBAT:

Plads til de små - svar fra TV2 Lorry til Tonni Thygesen

Ninna Kokholm, nyhedschef, TV2 Lorry:

Kommunalvalg er den største demokratiske fest for os, der laver lokal og regional journalistik.
Derfor har TV 2 Lorry ved dette års kommunalvalg sat alle sejl til for at lave så stor og tæt en dækning som muligt.
Tidligere har vi inviteret fire spidskandidater ind i et studie. Ved valget i år tager vi rundt i alle 34 kommunerne og laver TV debatter, hvor vi invitere både borgere med noget på hjerte og kandidater med i diskussionerne. Men selvom vi skifter ud i deltagerne undervejs, så har vi desværre ikke plads til alle lister i tv debatterne. Det er vi kede af, men de fysiske rammer og tiden tillader det ikke. I Albertslund er der 12 lister, og 12 spidskandidater.
Derfor har vi også lavet et meget omfattende web univers, hvor der er lige plads og muligheder for alle. Et webunivers som bliver brugt meget flittigt af borgerne i hele regionen,
Hver kommune har sin egen side. Ja faktisk har hver kandidat har sin egen side. Alle kandidater kan skrive om deres mærkesager, svare på spørgsmål til kandidattesten, der som noget helt særligt også har lokale spørgsmål målrettet mod den enkelte kommune. Kandidaterne kan skrive uddybende kommentarer, der er plads til en biografi og meget mere. Hvis Albertslund Lokalliste ønsker det, kan de også oploade en video, der præsenterer deres parti. Vi ønsker nemlig også, at der er plads til de små.
Jeg håber meget at Tonni Thygesen og Elmer Jensen fra Albertslund Lokalliste vil benytte sig af alle de muligheder de har på tv2lorry.dk for at fremme kendskabet til netop deres sag.

Publiceret 02 November 2017 22:21

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV