DEBAT:

Valget 2017 Albertslund

John Lau Rasmussen, Hedemarksvænge 107A:

Som det fremgår af resultatet af kommunalvalget, bevarer den socialistiske fløj magten i kommunalbestyrelsen. Der er endog en fremgang hos S og borgmesteren kan fortsætte sin kurs med  omdanne Albertslund til en muslimsk kommune. For fremgangen til socialdemokratiet er i høj grad funderet på muslimske stemmer. En himmelsk åbenbaring for de enfoldige, som tolker det som et bevis på, at muslimer er blevet demokratiske og at den multikulturalle samfundsidé har sejret.
I sin bog ”underkastelse” forudser forfatteren Michel Houellebecq  at muslimske og socialistiske kræfter går sammen, for at forhindre nationale kræfter i at få indflydelse. Og det er præcis det som ses i Albertslund og endnu værre i København. For hvad betyder det. Jo det betyder at når der, eksempelvis kommer et ønske om at bygge en moské i Albertslund, ja så vil socialisterne være nød til at acceptere et sådan byggeri for ikke at miste muslimske stemmer ved næste valg. Og disse muslimske krav vil blive ved med at komme i form af rene muslimske klasser og institutioner,.. mere tørklæde og mere Halal. Der vil komme krav om at muslimske kvinder kan blive derhjemme og samtidig modtage ydelser. Der vil komme krav om gratis fritidstilbud for muslimske børn etc
Og der vil komme krav om at holde fri på muslimske helligdage og der vil komme offentlige bedeseancer foran scenen i centeret......med opråb fra en imam.
Lefleriet for de muslimske vælgere har stået på i årevis, og kan ses ved at borgmesteren går ud på Facebook og lykønsker muslimske højtider og der med accepterer det islamistiske koncept med terror etc. Men lefleriet for muslimske vælgere ses også ved at der fortsat indkøbes to-sproglige bøger,ved at  integrationsrådet fortsætter til ingen verdens nytte, ved at der arrangeres demokratiske kurser for at indvandrekvinder så de kan stemme på socialdemokratiet, (..for de stemmer næppe på DF)ved at der opføres en skulptur for multikulturalismen, ved at der ikke svares på  islam-kritiske indlæg etc.
Selv i den socialdemokratiske AKB Hedemarken har man sidste år bygget et pandekagehus så indvandrerkvinder kan bage fladbrød, og medborgerhuset er stort set et stort projekt for indvandrere....alt sammen for at de socialistiske kræfter kan bevare magten.
Også Alternativet er kommet ind i kommunalbestyrelse. I København er der også kommet en feministiske liste i varmen ligesom liste Ø også har fået fremgang.. Hvad disse kan præstere er uvist. Men hvis vi ser på Sverige og Tyskland som er styret af kvinder, så er det nok et meget godt bud på hvordan Danmark, København og Albertslund vil komme til at se ud i fremtiden.

Publiceret 23 November 2017 21:45

SENESTE TV