DEBAT:

Hvor længe kan socialdemokrater se sig selv i øjnene?

Lene Rygaard, Enhedslisten

Kommunalbestyrelsesmødet 10.april 2018 var stygt! Endnu engang skulle man opleve den samlede blok af socialdemokrater forene sig. Denne gang om at lukke Albertslund Motorsport Center, som har ligget i kommunen i næsten 50 år, og har lavet et værdifuldt arbejde med børn og unge i alle årene.

Desværre er det i disse år alt for ofte lukninger og nedskæringer, der kendetegner Socialdemokraternes enighed. Tiltag der gør livet svært for andre: Sidst var det Kærnehuset, tidligere Solstrålen og salg af gymnasiet til NEXT med efterfølgende fyring af skattede medarbejdere. Nu var det AMCs tur!

Socialdemokratiet og forvaltningen vil have lukket AMC, og man havde fundet en niche i loven, som pludselig bragte Erhvervsstyrelsen ind på banen. Omend vi, Enhedslisten, flere gange gjorde opmærksom på at Erhvervsstyrelsen udtrykte at det var en TVETYDIG afgørelse, der eventuelt ville umuliggøre projektet, eventuelt ville godkende det, så ville socialdemokraterne ikke give det en chance.

Det er dybt frustrerende igen og igen at se Socialdemokratiet, med snævert flertal trække nedskæringer, lukninger og forringelser ned over kommunens borgere. Kun O, Å og Ø ønskede at bevare det AMC vi kender. I valgkampen er fortællingen at man vil have en by for børn. I hverdagen vil man hellere tækkes spekulanter og storkapital. ØV, ØV og atter ØV!

Hilsen

Lene Rygaard, Enhedslisten

 

Publiceret 16 April 2018 18:00

SENESTE TV