DEBAT:

Hvor er ansvarligheden for centret?

Diana Vang - Løsgænger

Idag gik jeg ned i vores "gamle matas" for at få vejledning til hårfarvning. Det var en super vejledning jeg fik, men det er egentlig ikke det relevante her. 
 
Der var 25% rabat på alt i butikken, hvilket jeg først blev mega begejstret over. Ved nærmere eftertanke blev jeg dælme vred! 
 
Rabat på hele butikken kan evt betyde en snarlig lukning af endnu en butik, en butik som har ligget i centret i hele min livstid. 
 
Og hvorfor er det lige det sker??? Kunne man forestille sig at det har noget med den yderst uempatiske udlejning til både Normal, men i særdeleshed den nye MATAS??? 
 
Hvordan pokker kan det være at citycon vælger at lade en matas komme til centret lige i halen på at vores "gamle matas" har valgt at afbryde samarbejdet med matas koncernen? 
 
Jeg er godt klar over at det er forretning, men det er altså også mere end det.
Det er levebrød, det er bybilledet, det er vores Albertslund "kultur" som der tilsynladene ikke tænkes i når det er kroner og øre som tæller på kontorene langt væk fra os.
 
Mange har skrevet om at vi skal passe på butikkerne i centret så centret ikke dør ud, men hvor er citycons ansvarlighed for at centret er et center for os? 
 
Man skal være meget meget naiv hvis man har siddet og tænkt at albertslund centrret godt kunne have 3 forretninger med personlig pleje, hvilket jeg er ret sikker på ikke er tilfældet hos citycon. Så tak for at i sørger for at den ellers skønne " gamle matas" måske ikke har mulighed for at overleve. (Mit tak er yderst sarkastisk ment) 
 

Øsnker ikke at svare

Albertslund Posten har forelagt indlægget for Citycon, der ikke ønsker at svare.

Publiceret 28 April 2018 18:00