Byggeposten er netop udkommet.

Byggeposten er netop udkommet.

DEBAT: Ingen skjuler tilfælde af skimmel på Galgebakken

Galgebakkens afdelingsbestyrelse

Galgebakkens afdelingsbestyrelse vil gerne have lov at svare nedenstående på Benny Klausens seneste indlæg om skimmelsituationen i Galgebakken.

Benny Klausen skriver, at den skimmelopgørelse, han har modtaget i seneste nummer af Byggeposten, ikke er korrekt. Byggeposten er en informationsskrivelse, som BO-VEST udformer for Galgebakkens Helhedsplansudvalg, om arbejdet med Galgebakkens helhedsplan.

Vi stiller os uforstående overfor hans kritik.

BO-VEST er vores administrationsselskab. De er som sådan sat i verden for at hjælpe bl.a. Vridsløselille Andelsboligforening og Galgebakkens bestyrelser med at udføre de beslutninger, de tager om driften af foreningens boligområder.

Derfor er den omtalte skimmelstatistik også resultatet af Galgebakkens bestyrelses beslutning om, at der nu bruges en skimmelhund i alle flytteboliger. Tallene i statistikken er de skimmeltilfælde, der retteligt er registreret.

Hverken BO-VEST eller Galgebakkens afdelingsbestyrelse har interesse i at skjule skimmeltilfælde. Tværtimod.

Vi har behov for at vise skimmelangrebene i Galgebakken nøjagtigt så slemme, som de er.

Det øger nemlig sandsynligheden for, at den løsning Landsbyggefonden vil bevillige penge til, kommer til at løse Galgebakkens skimmelproblemer én gang for alle.

Publiceret 07 December 2018 18:05