Arkivfoto: brie

Arkivfoto: brie

DEBAT: Selvfølgelig vil vi ofttentliggøre skimmelsager fra fraflytteboliger

Galgebakkens afdelingsbestyrelse

Kære Benny Klausen!

Selvfølgelig vil vi det. Statistikken over skimmel i flytteboligerne indgår i den statistik, som vi sendte rundt i seneste udgave af Byggeposten, og som også blev offentliggjort i forbindelse med et af dine tidligere indlæg her i Albertslund Posten.

Vi orienterer desuden løbende i Galgebakkeposten om skimmelfund. Senest i november-udgaven.

Men for at svare på dit spørgsmål: Skimmelhunden har siden august undersøgt 14 flytteboliger. Ud af dem har hunden fundet skimmel i 11 boliger. Bortset fra én flyttebolig, der er taget ud af drift, fordi skimlen var så omfattende, at den ikke kunne udbedres, er skimlen blevet udbedret i de resterende 10 boliger. Vi holder løbende øje med de boliger, der er fundet skimmel i. Det er nemlig desværre sådan, at det kan komme igen.

Du er altid velkommen til at kontakte enten os i afdelingsbestyrelsen eller BO-VEST direkte, hvis du har spørgsmål til skimmelsagen.

Desuden kan du – og alle andre interesserede - finde referater og rapporter med relation til sagen på galgebakken-renovering.dk. Hvis der er materiale, som du ikke kan finde på siden, og som du mener, bør kunne findes her, er du velkommen til at gøre os opmærksomme på det.

Undersøgte boliger

Undersøgte boliger

Flytteboliger

Flytteboliger

Publiceret 11 December 2018 15:38