Arkivfoto

Arkivfoto

DEBAT: Ærgerligt at prøvehusene har skuffet jer

Lena Kujahn, Ravnens kvarter 14 B

Svar til Birgit Kjær Larsen og Tommy Larsen

I har begge skrevet indlæg henholdsvis på Facebook og i AP.

Jeg er ærgerlig over, at I oplevede det som en skuffelse at se prøvehusene.

De alternativer, du beskriver, for eksempel havefacaderne, teknikskabet og sokkelrenden er jo netop meningen med prøvehusene. De skal netop vise forskellige muligheder og skabe debat – både ift. renovering, proces og økonomi.

Der lå skemaer i prøvehusene, som rigtigt mange har udfyldt. Det håber jeg også i har.

Jeg fik ellers rigtigt mange positive tilkendegivelser med mange engagerede og gennemtænkte spørgsmål fra de mange beboere, der var mødt op.

Vi påtænker at lave flere omgange med åbent hus, hvor plantegningerne kan gennemgås.

Beboertilkøb/valg kommer udover ”basisrenoveringen”. Der er vist ét prøvehus med standardløsninger og ét med beboertilvalg. Når priserne er kommet hjem fra entreprenørerne, kan det af økonomiske årsager vise sig nødvendigt at begrænse tilvalgskataloget yderligere. Tilvalgskataloget vil under alle omstændigheder skulle tilpasses i byggeudvalgene, når vi kender de faktiske priser.

Hvorfor planløsningen med vores nuværende boliger ikke er et af prøvehusene, er jo fordi vi selv går i den til dagligt. I har selv været med til at komme med ideer til disse løsninger via fokusgrupper, stemmesedler og beboermøder og du Tommy, som mangeårigt dybt engageret medlem af byggeudvalget, har givet dit besyv med. (Du blev så ikke valgt til afdelingsbestyrelsen og udvalget sidst.)

Omkring de mange tekniske detaljer, er jeg nok ikke den rette til at beskrive. Her vil jeg henvise til seniorprojektleder Peter Føhrby fra BO-VEST, som gerne vil svare mere uddybende, hvis det er nødvendigt. I har jo hans mailadresse.

På vegne af

Byggeudvalget/afdelingsbestyrelsen VA 4 syd

Lena Kujahn,

Ravnens kvarter 14 B

Publiceret 18 December 2018 11:36