Vivi Nør Jacobsen. Arkivfoto

Vivi Nør Jacobsen. Arkivfoto

DEBAT: Bevar Vestskoven har vokseværk

Vivi Nør Jacobsen, Egebo 21

Tirsdag i sidste uge besluttede kommunalbestyrelsen at starte med forberedelser til boligbyggerier i en del af Vestskoven. Samtidig besluttede en gruppe borgere at gå sammen på kryds og tværs af byen, for at vise deres modstand mod byggeplanerne.

Jeg dannede en Facebookgruppe med navnet Bevar Vestskoven mandag aften. Onsdag så jeg vi var 180 medlemmer, og nu en uge efter har vi rundet de 415 medlemmer.

Gruppen deler nu fakta, undren og frustrationer.

Vi lufter forskellige bekymringer, glæder, billeder og ideer for hinanden, og så går nogle videre med det hele i en arbejdsgruppe, som allerede findes.

Gruppen består af skov-passionerede borgere. I denne uge har der været holdt et møde hos Benny Klausen, som tidligere har skrevet her i avisen om sine bekymringer for det område, han kalder 'Finn Aaberg skoven' og henviser til, at navnet er opstået fordi planerne om at plante træer er opstået som del Finn Aabergs visioner for området.

En facebookgruppe er ikke nok, så vi planlægger forskellige aktiviteter, som alle er meget velkomne til at tage del i. Jeg kan kun opfordre alle, der vil værne om skoven til at være med i gruppen.

Publiceret 20 March 2019 18:00