John Lindblad Christensen. Arkivfoto

John Lindblad Christensen. Arkivfoto

DEBAT: I grunden er det ikke så tosset...

John Lindblad Christensen, Åleslippen 39:

I grunden er det ikke så tosset, at der dukker tumper som Rasmus Paludan op, for det sætter da gang i snakken om, hvad man dog skal gøre med det snart trediveårige indvandringsproblem.

Muslimerne påberåber sig med det samme offerrollen. En stor del af danskerne siger: "Ud med dem alle sammen". Og en anden, meget stor del siger: "Arh, det er jo ikke dem allesammen, der er sådan".

Men kære muslimske medborgere. Hvorfor skal det overhovedet være et problem, at I er her? Det hele beror jo bare på, at I flytter en religion med rødder i helt andre klimatiske forhold til et klima, hvor flere af jeres forbud og påbud er direkte skadelige for jer selv. At I oven i købet gør det til en betonreligion gør jo ikke sagen bedre.

I kunne grine af Mister Paludan og i stedet gå i dialog med os. Hvis I ville lytte, kunne I lære noget om nødvendigheder. Vi skal have sol på kroppen, fordi vi skal bruge D-vitaminer. Det er derfor, vi er hvide i huden. De første "danskere" var faktisk sorte. Så af med klunset, piger!!

I kunne lære, at grisen ikke er et urent dyr her med kulde, rygning og saltning af kødet. I ørkenen er det en anden historie. Flæsket rådner, fedtet harsker, trikinerne trives.

I kunne lære lidt om renlighed i svømmehallerne. Det er da ulækkert, at I ikke vil tage tøjet af, når I skal vaske jer, som jeg har set på Nyvej. Fordi I ikke må vise jer nøgne.

Og så kunne I deltage i nogle af vores mange foreninger. Der er et sted mellem 125-150 bare her i Albertslund. Det gælder sport, politik, kultur, ja stort set er hele livets områder dækket ind.

Hvis jeres drenge fik lov til at deltage, ville vi i høj grad kunne undgå bandeplagen. Hvis nemlig ikke de må noget som helst, og heller ikke må omgås piger, så må de da blive voldelige. Albertslund er en dejlig by og fortjener ikke det pjat i Havrens kvarter.

Jeg har selv oplevet volden. Jeg er medlem af Dansk-Israelsk selskab, og derfor har jeg to gange fået smadret mine vinduer. 1000 kroner hver gang, ak ja.

Jeg ville blive glad, hvis I ville besøge mig for en lille snak om, hvordan vi kan være danske sammen.

Publiceret 21 April 2019 05:00