DEBAT: Hurra for Paludan

John Lau Rasmussen, Hedemarksvænge 107:

Jeg var til stede ved mandagens demonstration i Havrens Kvt. På vej til demoen fik jeg af vide af nogle unge mænd, me d anden festligt oprindelse end dansk, at der blev delt ”flade ud” til dem der ville høre på ” hans (Paludan) lort”.

Jeg måtte dog fortælle dem at jeg ville slå igen hvis det var tilfældet.

Ved Havrens Kvt. kom der flere og flere unge aggressive mænd......resten kan man læse og se i medierne. Rasmus kom som bekendt ikke, og man kunne derfor tro at muslimerne og de autonome gik hjem. Men Nej!...for Paludan var en god anledning til at udøve sine anti-demokratiske holdninger og vise islams sande ansigt. Også ”megafon afrikaneren” var aktiv med sit ”ingen racister i vores gade” Hun fik taletid hos DR. Selv gav jeg et interview til DR på flere minutter med det blev ”naturligvis” ikke sendt. Mit forsvar for Rasmus Paludan skulle ties ihjel.

Hvorfor er det vigtigt at provokere? Af samme grund som det kristne og patriarkalske samfund etc. skulle provokeres...... så samfundet kunne udvikles til at rumme eksempelvis, ligestilling, homoseksualitet, solidaritet, børns vilkår etc..

Men i Paludans tilfælde er det ikke for at udvikle islam, for islam kan ikke udvikles. Det er for at alle kan se hvilken katastrofe det var at invitere islam indenfor. I 30-40 år har vi som samfund brugt milliarder af kroner hvert år, til at integrere islam i demokratiet. Dette er ikke lykkedes...af åbenlyse årsager. Det er lige præcis det som Rasmus Paludans demonstrationer viser. Islam skal derfor fjernes fra det danske samfund.

Paw Østergaard, Stig Larsen og andre, har været ude i indlæg og vrøvle rundt i de grundlovssikrede rettigheder. Jeg gider end ikke forklare disse venstreorienterede politikere om demokratiets grundpiller. Det burde de vide. Men hvorfor har de travlt med at forherlige islam, med dans og kramme i rundkreds etc. Fordi de er afhænge af de muslimske stemmer i kommunen.

Derfor går det som Michel Houllebecq skriver i sin roman ”Underkastelse” at venstrefløjen går sammen med muslimer for at holde de nationalkonservative ude. Resultatet er et islamisk samfund, med alt hvad det beriger os med. I Albertslund vil det betyde at man i forbindelse med ombygningen af centret, vil opleve at muslimske interesser, vil presse på for at få en evt. tyrkisk friskole, et islamisk center etc. Det er naturligvis mit profeti.

Set i det lys, er socialdemokratiet i Albertslund altså pro-islamisk og det er i skarp modsætning til Mette Frederiksens retorik.

Publiceret 23 April 2019 04:00