Anne Sina. Privatfoto

Anne Sina. Privatfoto

DEBAT: Mere politik i børnehøjde

Anne Sina (S) Folketingskandidat i Albertslund

Vores børn er det vigtigste vi har. Derfor skal vi sørge for at de får den bedste start på tilværelsen – allerede fra dag ét. Det kræver, at der er ressourcer nok til at have fokus på hvert enkelt barn i daginstitutionerne og i folkeskolen – og det vil jeg gerne være med til at prioritere.

Vi skal allerede starte fra dag et med mere ro til den nye familie og en ret til at blive på hospitalet i to dage efter fødslen. Desuden skal vi have videreudviklet vores sundhedsplejerske-ordninger, så vi kan hjælpe alle familier godt på vej.

Og så er det helt åbenlyst at vi har brug for bedre normeringer i vores vuggestuer og børnehaver. Der skal være tid til at trøste og lege, til at tage på tur, til at udvikle og støtte hvert eneste lille menneske. Det er der ikke i dag. Derfor skal vi prioritere velfærden og vores børn i de kommende år. Forudsætningen for højere normeringer er – uagtet redskabet til at nå derhen – flere ressourcer. Vi er et rigt samfund. Der skal være råd til at give vores børn en god opvækst og flere voksne i deres hverdag.

Jeg brænder for at gøre en forskel for vores børn. Jeg ved hvad der er på spil og jeg vil kæmpe for at vi får skabt mere politik i børnehøjde i Folketinget.

Publiceret 27 May 2019 05:00