Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lig blev smidt i Vestskoven: 34-årig idømt 16 års fængsel for drab på rocker

Ifølge byretten blev den 25-årige Kevin Joel Andersen ikke dræbt i nødværge

En 34-årig mand er i dag torsdag blevet idømt 16 års fængsel for drab ved retten i Glostrup.

Det oplyser Ritzau. Den brutale sag går tilbage til september 2016, da Satudarah-rockeren Kevin Joel Andersen blev dræbt og hans lig parteret i fire dele. Fordelt på kufferter og Ikea-poser blev liget smidt i Vestskoven i Albertslund.

Den 25-årige Kevin Joel Andersen var forinden blevet dræbt med adskillige knivstik i Ballerup. Samtlige dommere og nævninge var enige i skyldsspørgsmålet, skriver Ritzau.

Retten har lagt til grund, at det var et opgør om gæld, som førte til drabet, der foregik i den 34-åriges lejlighed i Ballerup.

Manden er desuden kendt skyldig i anklager om at have tvunget en tredje person til at udføre parteringen af Kevin Joel Andersen. Den tredje person blev holdt fanget i lejligheden og udsat for grov vold fra den 34-åriges side efter drabet.

Den 34-årige påstod i retten, at han handlede i nødværge. Han hævdede, at han dræbte Kevin Joel Andersen under et slagsmål, og at han derefter stak ham en række gange i panik. Men påstanden blev afvist af retten, med henvisning til de retsmedicinske undersøgelser i sagen, skriver Ritzau.

Publiceret: 14. December 2017 10:51

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt