Genrefoto: Mostphotos
Genrefoto: Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Misbrugte mindst 24 børn i daginstitution og spejderklub: 46-årig mand mistænkes for overgreb

 

Den 46-årige mand, som siden den 17. marts har siddet varetægtsfængslet mistænkt for overgreb mod børn, har under afhøring fortalt om en række øvrige overgreb.

I alt har Københavns Vestegns Politi på nuværende tidspunkt identificeret 24 børn, som kan have været udsat for seksuelt misbrug. I de fleste af tilfældene, har der angiveligt været tale om blufærdighedskrænkelser eller anden kønslig omgang.

Overgreb i daginstitution og spejderklub

Overgrebene er angiveligt fundet sted både på mandens job i en daginstitution i Albertslund og i forbindelse med mandens frivillige arbejde i en spejderklub i Brøndby.

"Vi står med en meget alvorlig sag. Vi har derfor nedsat en gruppe af dedikerede efterforskere og nogle af Danmarks mest rutinerede videoafhørere, for at komme til bunds i dette sagskompleks. Samtidig er vi i et meget tæt samarbejde med de kommunale myndigheder, spejderne og Børnehus Hovedstadens psykologer," siger efterforskningslederen i sagen, politikommissær Ole Nielsen.

En række møder med forældrene

Københavns Vestegns Politi har i samarbejde med kommunen og spejderklubben afholdt en række orienteringsmøder for forældrene til de muligt misbrugte børn – senest i går aftes.

"Samtidig håber vi på forståelse for, at der er en række detaljer, vi ikke kan fortælle om offentligt, af hensyn til de muligt forurettede børn, lige som der forsat er en del af forholdene, der er omfattet af de dobbeltlukkede døre fra sagens start. Men vi har håb om, at vi kan få denne sag fuldt afdækket - blandt andet fordi den sigtede har valgt at samarbejde med vores efterforskere," siger Ole Nielsen.

Publiceret: 30. Marts 2017 11:41
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere