Diana Vang, Kenni Flink, Michael Jonasen, Tanja Christensen fra Alternativet har fået Tårnby Teater til at opføre “Karius og Baktus”.
Diana Vang, Kenni Flink, Michael Jonasen, Tanja Christensen fra Alternativet har fået Tårnby Teater til at opføre “Karius og Baktus”.
Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mød Karius og Baktus i centret

Tårnby Teater spiller den kendte fortælling på Bytorvet

Karius og Baktus indtager scenen i Albertslund Centrum lørdag 15. juli kl. 13.00, hvor de gennem fortællingen om, hvordan de hugger og hakker i stakkels Jens' tænder vil lære børn og forældre om, hvor vigtigt det er at børste tænder mindst to gange om dagen. Hver dag.

Det er søstrene Ida og Line Møller Mikkelsen der opfører forestillingen som har spillet for fyldte sale på Tårnby Teater:

”Det er vigtigt at børn får et indblik i, at Karius og Baktus ikke er noget man ønsker i sin egen mund. Selvom vi kan virke fjollede og sjove, så vil vi meget gerne være med til at sætte fokus på hvor vigtigt det er med hygiejne og god tandpleje” siger Ida Møller Mikkelsen fra Tårnby Teater.

Det er Alternativet, der står bag arrangementet, hvor de i samarbejde med Urtekram uddeler økologisk tandpasta til de fremmødte børn.

Arrangementet er gratis og det er tandpastaen også. Efter forestillingen vil der også være mulighed for at få taget billeder med Karius og Baktus.

brie

Publiceret: 10. Juli 2017 04:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!