Der kommer nye stoppesteder for linjerne 141 og 143 på den nordlige side af krydset.
Der kommer nye stoppesteder for linjerne 141 og 143 på den nordlige side af krydset.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nu kommer de nye stoppesteder ved Sundhedshuset

Krydset Kongsholm allé/Albertslundvej får to nye buslommer og bliver trafiksikret

Nu går arbejdet i gang med at etablere nye busstoppesteder og buslommer på Albertslundvej - nord for krydset ved Nordmarks Allé og Kongsholm Allé. Samtidig øges sikkerheden i krydset, hvor der over de senere år er sket en række uheld.

Det oplyser man i Albertslund kommune.

Buslommerne skal gøre det nemmere at komme med bus til og fra Sundhedshuset, plejecentret og Albertslund Centrum. Buslinjerne 141 og 143 vil standse ved stoppestederne. For at passagererne kan komme til og fra centeret, bliver der etableret et fodgængerfelt i krydset.

I krydset bliver der, foruden fodgængerfeltet, etableret en venstresvingspil til de trafikanter, der kommer fra syd ad Albertslundvej og skal svinge til venstre ad Kongsholm Allé.

Krydset har været plaget af svinguheld og det skulle dette tiltag gerne afhjælpe. Udover den ekstra svingpil laves der justeringer i det program, der styrer signalet, så det bliver bedre tilpasset trafikken.

Hos Albertslund kommune forventer man, at entreprenøren er færdig med arbejdet i slutningen af maj 2017. I arbejdsperioden vil der være delvist afspærret på Albertslundvej nord for krydset. 

brie

Publiceret: 17. Marts 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere