Engel på Birkelundgård

”Farvel til Slotsholmen” er titlen på Hans Engels erindringsbog og overskriften på hans foredrag på Birkelundgård forleden. Der var propfyldt med mennesker

Farvel til Slotsholmen - goddag til Birkelundgård.
Et propfyldt lokale på Birkelundgård tog flot imod Hans Engel, da han forleden holdt foredrag med afsæt i sin erindringsbog. Så eftertragtet var foredragsholderen, at mange måtte gå forgæves. Der var ganske enkelt ikke plads.
Det var foreningen Kulturhuset Birkelundgaard, der stod bag arrangementet i samarbejde med Albertslund Bibliotek.
"Vi havde en rigtig spændende og hyggelig aften, hvor Hans Engel efter sit foredrag gav sig god tid til at besvare spørgsmål. Også om den nuværende politiske situation", fortæller Susanne Storm Lind, formand for foreningen.
Engell fortalte om konflikterne mellem V og K og om årene i Det konservative Folkeparti, hvor han selv blev partiets ubestridte leder, men tabte det hele igen efter mødet med betonklodsen på Helsingør-motorvejen. Efterfølgende om tiden som chefredaktør på Ekstra Bladet.
Susanne Storm Lind siger, at foreningen håber, det snart bliver muligt at holde foredrag og andre arrangementer i laden. Så kan mange flere deltage.
Næste foredrag i foreningen Kulturhuset Birkelundgaard bliver den 16. november med Jens Navntofte.
brie
Foto: Jørn Jensby

Der var helt fyldt op i stuen.

Der var helt fyldt op i stuen.

Publiceret 27 April 2010 13:49

SENESTE TV