Stor interesse for nyt center

Omegnskommunerne har allerede henvendt sig til det nye kvindecenter i Albertslund. Der var reception i søndags

Foreningen for Dansk-International Kulturintegration (FDIK) har fået sit eget lokale i den tidligere tandlægeklinik i Oksens Kvarter 12. Søndag blev der holdt reception for at fejre, at man nu er klar.
”Foreningen vil benytte lokalet til at køre flere af foreningens projekter, bland andet Vestegnen Indvandrer Kvindecentret projekt, som vil være åben for alle kvinder dagligt fra kl. 10.00 til kl. 16.00”, siger Hakima Lasham Lakhrissi, leder af projektet og forkvinde for foreningen.
”Vestegnen indvandrer kvindecentret (VIKC) modtager brugerne i det nye lokaler fra den 1.april 2011, og det var skønt at se nogle af vores kvindelige brugere til receptionen, som var åben for alle”, siger Hakima.
”Flere sagsbehandlere fra forskellige kommuner udenfor Vestegnen har allerede tage kontakt til os, for at henvise deres kvindelige klienter som har brug for netværk, eller som har brug for hjælp til at integrere sig, og jeg er glad for at vi kan tilbud forskellige aktiviteter for kvinder med forskellige behov”
Hakima Lasham Lakhrissi fortæller, at foreningen er glad for sine nye lokaler. Planen er, at de skal bruges til aktiviteter for unge efter kl. 16.00.
”Flere danskere har doneret møbler til lokalet, og der mangler kun computere som vi håber at skaffe snart, så kan vi begynde med at køre IT kurser til vores brugere”, sagde Hakima Lasham Lakhrissi.
”Jeg er glad og taknemlig for al den hjælp, vi har fået indtil nu fra forskellige mennesker, og fra Kongsholm Gymnasium. Tak til gymnasiets leder, rektor Henrik Aaes, som har støttet os hele vejen, og special tak til Albertslund Kommune og socialministeriet som har gjort vores drømme til virkelighed”
VIKC har oprettet en hjemmeside, hvor man kan læse om de aktiviteter centeret tilbyder www.vikc.net

Publiceret 28 March 2011 08:53

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV