Da Christina Vestergård og Jeanette Bønke sidste år blev regionsvindere i Skills, blev de modtaget på rådhuset og lykønsket af borgmester Steen Christiansen.

Da Christina Vestergård og Jeanette Bønke sidste år blev regionsvindere i Skills, blev de modtaget på rådhuset og lykønsket af borgmester Steen Christiansen.

Jeanette og Christina er regionens bedste

For andet år i træk blev Jeanette fra Albertslund og Christina fra Rødovre vindere i de regionale fag-mesterskaber for SOSU-elever

Jeanette Bønke fra Albertslund og Christina Vestergård fra Rødovre vandt for andet år i træk de regionale mesterskaber for social- og sundhedsassistent-elever "Skills". De to toppede også det regionale podie med deres faglige evner sidste år. De går nu videre til DM i Skills – det andet fælles Danmarksmesterskab for erhvervsuddannelserne. 20-årige Christina Vestergård og 22-årige Jeanette Bønke blev valgt af dommerne på grund af den gode planlægning af deres arbejde, deres professionelle omsorg og den gode måde de udførte de praktiske opgaver på. Jeanette er i gang med sin tredje og sidste praktikperiode og er færdig som social og sundhedsassistent om et par måneder. Med sejren kvalificerede Christina Vestergård og Jeanette Bønke sig til DM i Skills, der finder sted den 26.-28. januar 2012 i Odense Congress Center. Her deltager 36 fag og omkring 200 af de bedste unge fagfolk fra hele landet. Tilskuerne får mulighed for at opleve både de store traditionelle fag som murere, tømrere, VVS’ere, bygningsmalere og ernæringsassistenter og mindre kendte håndværk som for eksempel tækkemænd. Derudover kan de besøgende selv prøve kræfter med forskellige håndværk og deltage i konkurrencer.

Publiceret 18 October 2011 00:00