Direktør for 4x48, Carsten Aastrup, skal lede det nye taxiselskab, der dækker hele hovedstadsområdet og får navnet 4x48 Taxi Nord.

Direktør for 4x48, Carsten Aastrup, skal lede det nye taxiselskab, der dækker hele hovedstadsområdet og får navnet 4x48 Taxi Nord.

Vest Taxa bliver Taxi Nord

Vest Taxa nedlægges og føres videre under 4x48 Taxi Nord, som vil dække hele hovedstadsområdet med sine 625 vogne. Stordrift gør forretningen rentabel

Vest Taxa sammenlægges med 4 x 48 Taxi Nord. Fra 1. januar skal vi vænne os til, at vi ikke længere kan bestille en Vest Taxa, men skal ringe efter en Taxi Nord - og der skal tastes 4x48.
Det nye selskab får næsten 60 medarbejdere på hovedkontoret på Kongevejen i Virum, hvorfra de skal styre en samlet vognpark på 625 biler og op imod 1.400 chauffører. Omsætningen forventes at lande på den pæne side af 600 millioner kr.
"Denne sammenlægning er et resultat af en målrettet strategiplan, som vi udarbejdede for et par år siden", udtaler 4x48’s direktør Carsten Aastrup i en pressemeddelelse. "Vi kunne se, at der i løbet af få år ville være et voksende marked i hele området omkring København, hvor der både på Vest-egnen og i det nordsjællandske er et betydeligt antal virksomheder, der er ret afhængige af effektiv taxikørsel."
Carsten Aastrup siger, at taxibranchen er en vigtig del af samfundets infrastruktur.
"Både kommuner og private er meget afhængige af vores tilstedeværelse til alle former for persontransport. Derfor har vi investeret betydelige midler i at opbygge en ret enestående IT- platform, som kan tilgodese alle former for effektiv kørselsplanlægning, servicering af kunder mm."
Det sammenlagte taxiselskab har ifølge Carsten Aastrup i dag tilstrækkelig IT-kapacitet til at servicere hele den samlede vognpark og alle professionelle og private kunder.
"Vi har hele tiden været klar over, at investeringerne først for alvor kunne tjenes hjem, når man kunne opnå en vis stordrift. Med denne sammenlægning har vi fået stordriftsfordelene, og desuden har vi nået det strategiske mål, nemlig at være det eneste taxiselskab der opererer i hele Region Hovedstaden", lyder det fra direktør i 4x48 Taxa Nord, Carsten Aastrup.

Publiceret 23 November 2011 13:07