Operagalla er til salg nu

Billetsalget til Operagalla og græsk aften i foreningen Kulturhuset Birkelundgaard finder sted direkte fra gården

Interessen har på forhånd været meget stor, efter sidste års succes med Operagalla i haven til Birkelundgaard.
Men nu er der mulighed for at sikre sig billetter til dette års Operagalla, der finder sted 3. juni.
"I år sælger vi billetter direkte fra Birkelundgaard. Bestyrelsen er på gården på faste tidspunkter, hvor man skal komme og købe billetterne", fortæller Aase Møller, foreningen Kulturhuset Birkelundgaard.
Der er billetsalg fra længen på Birkelundgaard 18., 19. og 20. april kl. 16-18. 3. maj kl. 15-17 samt 23. og 24. maj kl. 16-18.
Her sælges også billetter til foreningens græske aften med Hellas Kompania, der finder sted 12. maj.
Billetterne til Operagalla koster 50 kr.
Billetterne til græsk aften koster 100 kr. for IKKE medlemmer men er gratis for medlemmer. I prisen er inkluderet en græsk platte til alle. Drikkevarer skal købes på stedet.

Opfordret til det

"Vi glæder os rigtig meget til arrangementerne. Især Operagalla er vi blevet rost for, og folk har opfordret os til at gentage denne familiebegivenhed", siger Jørn Jensby, formand for foreningen Kulturhuset Birkelundgaard.
"Sidste år var en gruppe svenskere med til arrangementet. Dem har jeg hørt fra, og de kommer igen i år!"
Jørn Jensby fortæller, at der er cirka 400 billetter til salg til arrangementet. Man skal selv medbringe stol eller tæppe til at sidde på. Men så bliver der ellers serveret forrygende sang fra den store scene.
Star Tenors med samme solister som sidste år - Ernst Sondum Dalsgard, Magnus Gislason og Fernando Concha Viaux. Desuden medvirker sopranerne Cecilia Hjortsberg og Randi Gislason. Ved pianoet er Knud Rasmussen.
Det bliver en sangeftermiddag, hvor der bydes på alt fra populær underholdning til forrygende opera-arier.

Græsk aften

Græsk aften finder sted 12. maj, og dørene åbnes en halv time før.
På scenen kan man opleve Hellas Kompania spille og synge musik fra næsten alle egne af Grækenland. Musik der repræsenterer landets lange og omskiftelige historie og regionale mangfoldighed.
Der bliver også lejlighed til at snuse lidt til græsk folkedans, idet danseinstruktør Lefteris vil vejlede i trinene i de forrygende græske danse.
Til arrangementet serveres som nævnt en græsk platte.
Foruden de nævnte arrangementer, kan man allerede nu sætte kryds i kalenderen ved 2. juni, hvor foreningen Kulturhuset Birkelundgaard i samarbejde med Albertslund Kunstforening og Hyldespjældet står for en stor skulpturudstilling, der supplerer udstillingen i boligområdet Hyldespjældet.
Liv på gården bliver der også den 9. juni. Her står Integrationsrådet for et multikulturelt arrangement med boder og underholdning. Lidt af et scoop, at flere foreninger på den måde går sammen om arrangementer på Birkelundgaard.
Og så opfordrer Jørn Jensby i øvrigt folk til at blive medlem af foreningen. Det betyder fordele ved arrangementerne - bl.a. gratis adgang til nogle og særlige fordele til andre. "Vi har i øjeblikket godt 200 medlemmer, og mange har sagt, at de ønsker at blive medlem for at få fordele til vores mange arrangementer", siger Jørn Jensby.
brie

null

Publiceret 17 April 2012 11:41

SENESTE TV