Natteravnene har tradition for at fejre deres fødselsdag ved en torvevogn i Albertslund Centrum.

Natteravnene har tradition for at fejre deres fødselsdag ved en torvevogn i Albertslund Centrum.

Få tatoveringer og kakao af Natteravnene

Mød Albertslund Natteravne på Bytorvet og få mere at vide om deres arbejde

Albertslund Natteravne fejrer fødselsdag i Albertslund Centrum for fjerde år i træk, hvilket efterhånden er en tradition. Fødselsdagen fejres lørdag den 26. januar fra kl. 10.
Man kan få en kop varm kakao og lidt kage samt en tatovering, og ikke mindst har man muligheden for at høre om Natteravnenes arbejde, og især få manet nogle myter i jorden
For eksempel:
"Det er farligt, at være Natteravn".
Nej, det er IKKE farligt at være Natteravn. Vi går altid tre sammen, og vi nyder meget stor respekt blandt de unge i nattelivet. Natteravnene har et koncept, og når det følges, er der ikke noget, at være bange for, og DET FØLGES!
"Det er godt, at I kan sørge for, at alle de unge kan opføre sig ordentligt"
Natteravnene blander sig ikke i, hvordan de unge opfører sig, og vi lægger ikke en dæmper på festglade unge mennesker. Vi er der med et smil, et knus, en snak om mere eller mindre seriøse emner, og observerer om, alle har det godt. Er der nogen, der har fået en tår over tørsten, hjælper vi, er der kærestesorg, lægger vi øre til. Vi er der, hvis, de unge har brug for at tale med en voksen.
Det er hovedsageligt på de unges initiativ.
"Det det Natteravne-noget, det er vist kun for mænd"
Nej, nej, det er bestemt også noget for kvinder. Det handler i høj grad om omsorg. Natteravnene er ikke et vagtværn, men hyggeonkler og tanter. Af de tre, der er på et Natteravnehold, er der altid mindst en kvinde.
"Det er godt, der er nogle, der vil være Natteravne, men det har jeg ikke tid til"
Det er jo en prioritering, men man kan faktisk være Natteravn ved at bruge 2 – 3 timer om måneden. Det er ikke noget man har tid til, men noget man tager sig tid til.

null

Publiceret 11 January 2013 02:00