Invitation til unge:

Du skal skabe fremtidens lys

Unge i Albertslund får en enestående chance for at deltage gratis i et kursus, der handler om laserlys, LED og optisk kommunikation

Er du tændt på lys? spørger Albertslund Kommune. Har du lyst til at høre Nicolaj Sonne fra So Ein Ding fortælle om bl.a. lys i mobiltelefoner, høre om brug af laserlys, om optiske naturfænomener og om lys og himlens farver? Vil du selv være med til at arbejde en hel uge med at skabe fremtidens lys?
Hvis det rykker i dig, når du hører det her, så skal du melde dig til OpticsCamp. En fantastisk chance for unge, der er vilde med lys.
Albertslund Kommune samarbejder med bl.a. Danmarks Tekniske Universitet om udvikling af fremtidens lyskilder og kommunikation med lyskilder. Som en del af projektet, tilbydes unge albertslundere nu at deltage i en uges gratis kursus om lys i den såkaldte OpticsCamp, der foregår på DTU.

Det skal der ske

Campen starter med en introdag (konference) mandag den 8. juli hvor målgruppen er: 9. – 10. kl. gymnasieelever, HF elever, erhvervsskoleelever, lærere, vejledere og medarbejdere. Der er interesseret i lys, fotonik, naturvidenskab. Her er op til 150 pladser.
Herefter starter den egentlige Camp i fotonik (lys) projekter fra tirsdag den 9. juli til og med fredag den 12. juli, her er målgruppen: Gymnasieelever, HF elever og EUX elever. Her er 20 pladser (primært til unge fra Albertslund der opfylder målgruppen).
Campen er altså 'todelt'.
For sidstnævnte gruppe er det forventet at de kommer hele ugen, hvor førstnævnte gruppe bare er med på introdagen.
Campen er gratis.
Man kan tilmelde sig hos Pernille Remming, Albertslund Kommune på tlf: 43 68 60 08 eller mail: pernille.remming@albertslund.dk
Læs mere på www.opticscamp.dk
brie

Publiceret 06 May 2013 05:00