"I Love Albertslund" er ikke, skal ikke være og bliver aldrig en politikerkampagne. Det er en borgerkampagne for vores allesammens by, siger Povl Markussen.

Markussen fastholder:

Det er ærgerlige 'smuttere'

Politikerne har kørt sagen op, ikke mange andre ville ellers have bemærket det, svarer Agenda Centers leder

Endnu engang står 'I Love Albertslund'-kampagnen for skud fra politisk side, denne gang de konservative. Men for anden gang melder Povl Markussen fra Agenda Center hus forbi:
"Det er helt rigtigt, hvad Pia Halling siger, at jeg har sagt nej til den konservative partiliste, og guderne skal vide, at jeg også har sagt nej til mange andre politikere og kandidater – herunder ikke mindst adskillige socialdemokrater", siger Povl Markussen.
"For ”I Love Albertslund” er ikke, skal ikke være og bliver aldrig en politikerkampagne. Det er en borgerkampagne for vores allesammens by. Og jeg er glad for at høre, at Pia Halling bakker op om kampagnen og siger, at den allerede har fået os til at rykke tættere sammen og fået øjnene op for de mange kvaliteter byen rummer."

"Smuttere"

Han gentager, at de nævnte valgkandidater, der optræder på plakaterne, er "ærgerlige smuttere":
"Dels fordi to kandidater også er formænd for store foreninger, hvor vores fokus lå på at få foreningerne med i kampagnen, og dels fordi partiernes kandidatlister ikke var offentliggjort på det tidspunkt, vi tog billederne. I mine øjne er det politikernes debat, der har kørt sagen op. Ikke mange andre ville ellers have bemærket det."
Han opfordrer til at man ridser proportionerne op:
"Vi har fået lavet 1.000 plakater med 100 forskellige albertslundere, og det drejer sig altså om kun 10 plakater med hver. Man kan få indtryk af, at vi har sprøjtet plakater ud med socialdemokratiske og Venstre kandidater over hele byen. Det er ikke tilfældet. Det er 10 plakater, som ingen relation har til kommunevalget om et halvt år. Skulle de 10 plakater virkelig komme til at afgøre det kommende valg, så står det da godt nok sløjt til med det politiske indhold", siger Povl Markussen.
due

null

Publiceret 24 May 2013 11:44