Filialdirektør, Jacob Faber Andersen, Nordea og Lone Glad med de første

Filialdirektør, Jacob Faber Andersen, Nordea og Lone Glad med de første "bjerg" bolsjer, Natteravnene vil dele ud i fremtiden.

Så er der sikret bolsjer til Natteravnene

De lokale Natteravne får stor støtte af de forretningsdrivende i Albertslund Centrum, samt af enkelte erhvervsvirksomheder i kommunen

Albertslund Natteravne er en selvfinansierende forening, lige som de øvrige Natteravne foreninger i Danmark er. På den baggrund laver foreningen et stort arbejde for at søge sponsorer. En Natteravneforening har brug for penge til indkøb af bolsjer og kondomer, kontorhold, deltagelse i og afholdelse af kurser, PR materialer, samt lidt forplejning af de frivillige. "Vi passer meget på de penge, vi får i støtte. Vi har en sund økonomi i vores forening, takket være sponsorstøtte og en meget ansvarlig økonomisk styring af foreningen. Som alle andre foreninger, er det vigtigt for sammenholdet blandt de frivillige, at vi alle kan mødes ved sociale sammenkomster et par gange om året. De frivillige betaler altid en del af udgifterne selv ved disse arrangementer" siger Lone Glad, der er formand for foreningen. "Vi deler rigtig mange bolsjer ud. De unge ved, vi har bolsjer, og det er ofte deres indgangsvinkel, at spørge efter et bolsje, for så at få en sludder med os. Ofte er det bare en hyggelig sludder, vi får med de unge, men ind i mellem er der en, der har brug for at tale alvorligt med et voksent menneske. Vi er som Natteravne altid med på lidt sjov, men bestemt også klar til en mere alvorlig snak, hvor vi rådgiver så godt som vi kan efter vores sunde fornuft. Vi har haft store udgifter til indkøb af bolsjer, men en dag, var en af vores frivillige i banken, og spurgte spontant, om banken ikke ville støtte de lokale Natteravne. Det var da ikke umuligt, sagde filialchef Jacob Faber Andersen, til en frivillige. Hurtigt fik jeg aftalt et møde med filialchefen, og et endte med, at Nordea, Albertslund vil sponsere de bolsjer vi deler ud. Det er vi meget taknemmelige over" fortæller Lone Glad. "Nordea Albertslund har valgt at hjælpe og støtte de lokale Natteravne, da vi mener, de gør et rigtig godt og stort arbejde i lokalområdet. Vi taler her om mennesker, der frivilligt, går på gaden året rundt, i alt slags vejr, og ofte på meget sene tidspunkter, hvor vi andre ligger og sover, fordi de føler et socialt ansvar over for børn og unge, "siger filialchef Jacob Faber Andersen.

Publiceret 04 June 2013 00:00