Bred opbakning til dialogmøder

Flere partier var med til møde, der skal styrke etniske minoriteters deltagelse i valget

Der var bred, tværpolitisk opbakning, da der i den forgangne uge blev holdt dialogmøder, der skal styrke de etniske minoriteters deltagelse i kommunalvalget.
Flere partier - Venstre, Socialdemokraterne, Det Radikale Venstre, Enhedslisten, SF, Liberal Aliance og Kommunisterne - deltog i arrangementet, hvor de stillede op til spørgsmål og debat.
Det er Foreningen for Dansk-International kulturintegration (FIDK), der i samarbejde med Vestegnens Indvandrer Kvindecenter (VIKC) og med støtte fra Rådet for Etniske Minoriteter og Bydelsmødrene Hovedkontoret har arrangeret møderækken.
Det ene fandt sted i ABC Nord, det andet i VIKC, mens det sidste bliver afholdt i biblioteket på Hedemarken på fredag den 15.november klokken 17. Her er alle velkomne uanset etnicitet, oplyser arrangørerne, og debatten vil afslutte med gratis middag.
”Jeg håber at de dialogmøder kunne bidrage til at styrke etniske minoriteters viden og interesse om kommunalvalget, motivere dem til at stemme samt give dem praktisk viden om hvor, og hvordan man afgiver sin stemme”, siger Hakima Lasham Lakhrissi.
"Jeg er glad for at så mange politiske partier har sagt ja til at være med for at gøre en forskel for deltagere, og sætte debatten i gang under dialogmøderne, og ser frem til vores næste og sidste dialogmøde, og håber at mange vælger at deltage."
due

Publiceret 12 November 2013 11:47

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV