En verden af koder

Hør om hjemmesider og computerkoder på biblioteket

Er du ikke helt sikker på, hvad du skal få efterårsferien til at gå med? Har du altid undret dig over, hvordan fx apps virker, hvordan hjemmesider er opbygget, og hvad alle de der computerkoder egentlig betyder? Så skal du besøge Albertslund Hovedbibliotek.
Uanset om du skal designe et spil, en robot eller noget helt tredje, så er det hele baseret på et fascinerende sprog af tegn skrevet i en bestemt rækkefølge.
I efterårsferien kommer Coding Pirates til Albertslund Hovedbibliotek og giver dig muligheden for at blive klogere på computersprogets mange muligheder og en verden, der består af nuller og ettaller.
Coding Pirates har stor succes med at få børn og unge ud af værelserne for at samles om at lege med computere og teknik. Det er baseret på et frivilligt netværk af dygtige voksne, der brænder for at styrke børn og unges it-kompetencer og kreativitet.
Du kan møde Coding Pirates på Albertslund Hovedbibliotek både tirsdag d. 13. oktober, onsdag d. 14. oktober og torsdag d. 15. oktober fra klokken 14 til 16. Arrangementet henvender sig til de ca. 12 til 14-årge og det er en god idé at tilmelde sig på biblioteket. Du kan sagtens nøjes med at komme én eller to af dagene.

Publiceret 04 October 2015 06:00

SENESTE TV