Forlænger fængsling af mistænkte syrienskrigere

Retten på Frederiksberg har forlænget varetægtsfængslingen af seks mænd, der er mistænkt for at have været syrienkrigere

Seks unge mænd skal fortsat være varetægtsfængslet - mistænkt for at have ageret IS-krigere i Syrien. Det har Retten på Frederiksberg besluttet mandag. De seks mænd er alle i 20'erne, og de er sigtet for at have ladet sig hverve af Islamisk Stat. Tre af de sigtede gik frivilligt med til at få forlænget varetægtsfængslingen i en måned, mens en dommer har vurderet af de tre andre fortsat skal blive i myndighedernes varetægt. De seks er forlænget til 22. august, mens den sidste er forlænget til 5. august. Det oplyser Ritzau.

Aktion i Svanens kvt.

Københavns Politi, Københavns Vestegns Politi og PET foretog i april i år en samlet aktion på Københavns Vestegn, hvor flere af de mistænkte blev anholdt. En af aktionerne fandt sted i Svanens kvarter, hvor man anholdt en ung mand. Ud over de seks, der mandag eftermiddag har været for retten, blev fire fængslet in absentia i forbindelse med aktionen. Sagen er foregået bag lukkede døre, så de konkrete detaljer i sagen er endnu ukendte.

Publiceret 27 July 2016 05:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV