Desperado Rocks

Desperado Rocks

Lokale bands får scenen på Birkelundgaard

"Scenen er din" bringer de lokale ud af øvelokalet. 13. august gælder det musikken, senere folk med andre talenter

Af
Jørgen Brieghel

Der sker en masse i Albertslund, som vi alt for sjældent får lejlighed til at opleve.
Det vil man gøre noget ved i Kulturhuset Birkelundgaard.
Derfor lancerer foreningen nu "Scenen er din".
"I første omgang vil vi præsentere noget af den lokale musik", fortæller Ivan Warrer fra foreningen. "Seks band får mulighed for at komme ud af deres øvelokaler og op på scenen foran et stort publikum".
"Men det er bare starten på noget nyt. For vi vil senere give lokale talenter mulighed for at optræde og vise andre, hvad de kan. Det kan være show, trylleri eller en eller anden spændende hobby, man vil præsentere".
Men i første omgang gælder det altså musikken, og de seks bands får scenen stillet til rådighed lørdag den 13. august fra kl. 13-19.
Der er gratis adgang til arrangementet, og drikkevarer købes på stedet.

De spiller

"Lotus bandet" spiller numre af bl.a. Beatles, Rolling Stones, Bee Gees, Manfred Man, Bob Dyland, Elvis og mange flere. Lotus Band har for nylig givet koncert på Birkelundgaard med stor succes.
"Desperado Rocks" er et Albertslund party band, der spiller rock'n'roll fra flere årtier – engelsk og dansk. Der kan høres numre af gasolin, Malurt, CV Jørgensen, Shubidua, Stones og mange andre.
"The Rock Band" spiller fortrinsvis rock'n'roll og rythm'n'blues fra 60'erne. Bandet er ungt, men har stor erfaring.
"Karima Dee" laver sin egen musik og skriver teksterne selv. Hun skriver sange om kærlighed og vejen dertil. Genren er pop med strejf af reggae og rap.
"PlanB" er et super dynamisk band, hvor der virkelig sker noget på scenen. De fleste af bandmedlemmerne har været med på den danske musikscene siden 80erne og haft deres gang i Albertslund.
"Blue Seven" er et jazz-blues band med rødder i Albertslund. De har eksisteret i syv år og spiller jazz, blues og latin-inspireret musik. Primært standards i egen fortolkning.

Lotus Bandet

Lotus Bandet

PlanB

PlanB

Blue Seven

Blue Seven

Publiceret 28 July 2016 11:41