Der må være noget, som Peer Møllebæk Hansen og Bakkens Hjerte gør rigtigt, når det handler om musiklivet i klubben.

Der må være noget, som Peer Møllebæk Hansen og Bakkens Hjerte gør rigtigt, når det handler om musiklivet i klubben.

Bakkens Hjerte-pædagog om Phlake-succes:

Priserne er Jonathans eget hårde arbejde

Jubel i klubben efter den anden DMA-sejr med tidligere brugere af huset, efter Suspekt sidste år

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

Et eller andet må man gøre rigtigt i Bakkens Hjerte.
Klubben i Galgebakken kan nu for andet år i træk konstatere, at nogle af deres tidligere brugere af huset løber med statuetter i stribevis ved Danish Music Awards.
Sidste år var det Suspekt, i år Phlake. Hvor halvdelen af duoen, Jonathan Elkær, har trådt sine barnesko i Bakkens Hjerte, og ligesom med Emil "Klamfyr" fra Suspekt har fået sin musikalske karriere sat i gang i huset.
Især én af pædagogerne, Peer Møllebæk Hansen, fik sidste år ros fra Emil fra Suspekt ved prisoverrækkelsen i Forum, og Jonathan Elkær har overfor AP i samme vendinger rost opvæksten i huset:
“Der var et fantastisk musikmiljø omkring Bakkens Hjerte, hvor man virkelig blev bakket op i ambitionerne”, sagde han, og fremhævede Peer Møllebæk Hansen.
Men selv om pædagogen med de mange års erfaring naturligvis er stolt over at se "drengene" nå helt til tops, nægter han at tage æren for DMA-priserne på sig:
"Jonathan har altid været seriøs og virkeligt gået op i den fede lyd. Så hans priser er hans eget hårde arbejde", lyder det fra Peer Møllebæk Hansen.
På sin Facebook-væg hylder han Phlakes triumf med disse ord:

"Overdrevet fedt! To år i træk gutter fra Bakkens Hjertes musikrum vinder mange priser ved DMA. Og vi er der stadig, vi øver derudaf!"

null

Publiceret 13 November 2016 11:45