Mælk, leverpostej og...bondage tape:

Det er SM-uge i Netto

 
Det nye erotiske drama, Fifty Shades Darker, hitter netop nu i biograferne, og danske husmødre og raske svende på tværs af landet lader sig inspirere af Christian Grey og Anastasia Steeles bondage-lege.
Og skulle man få lyst til selv at begive sig ind i det sadomasokistiske univers, så skal man ikke lede længe efter remedierne. Man kan nemlig få sin SM-proviant, mens man ordner de almindelige daglige indkøb af mælk, rugbrød og leverpostej.
Netto har valgt at køre med på bondage-bølgen og lagt en serie af artikler på spot-hylderne, som du normalt skal i en sexshop for at finde - det er blandt andet reb, massageolie, blindfolds og bondage-tape i sort latex.
'Tanken er som altid at vi gerne vil præsentere en ny verden for vores kunder hver eneste uge. Det gør vi gennem vores spotvarer hvor vi hver uge har mere end 400 nye spændende varer at tilbyde vores kunder. Det er alt lige fra feks. et senior-tema med hjælpemidler som gang-stativer til den ældre målgruppe til den lidt mere udfordrende af slagsen som her hvor vi leger med på fifty shades-bølgen," siger head of marketing i Netto, Martin Hasgard Olesen,
til MX.dk.
Netto havde også SM-produkter på hylderne i 2014, da den første Fifty Shades of Grey havde premiere. Ifølge Martin Hasgard Olesen gik salget dengang rigtig godt, og derfor gentager man nu successen.

Publiceret 14 February 2017 11:45

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV