TV-folkene var ret begejstrede, da de så der stod en hest i haven. Foto: EDC

TV-folkene var ret begejstrede, da de så der stod en hest i haven. Foto: EDC

Unik Albertslund-villa vurderes i Hammerslag

”Redaktionen af Hammerslag troede ikke på, der fandtes så skøn en villa i Albertslund”, fortæller Charlotte Høier fra EDC Mæglerne Strandfelt

Af
Jørgen Brieghel

Når DR1 programmet Hammerslag ruller over skærmen tirsdag 7. marts kl. 20 skal øst- og vestholdene vurdere en villa i Albertslund. Eller rettere i Herstedøster.
Skovskrænten 6 er ikke lige en bolig, folk med fordomme forventer at finde i Albertslund. Den er i bondehusstil, ligger med bredsiden af den store grund direkte ud til skov og enge i Vestskoven, og der er hestefold med hest i haven!
Boligen var til salg hos EDC Mæglerne Strandfelt i efteråret, da programmet blev optaget. Det er ejendomsmægler og valuar Charlotte Høier herfra, der præsenterer boligen i TV-programmet.
Hvad boligen koster, og hvad holdene vurderede den til, ja det må man vente med at få at vide til 7. marts.
”Men jeg kan sige, at den er en 5'er på skalaen 1 til 5, og boligen blev solgt i overbud”, lyder det fra Charlotte Høier.
Hun fortæller, at det var lidt af en oplevelse at være med i programmet:
”De rykkede ud med alt deres udstyr, og vi startede med at gå en tur rundt i landsbyen. Ingen af tv-folkene forestillede sig, at vi var i Albertslund, og de troede da slet ikke på, at det skønne hus kunne findes i vores kommune. De var helt solgt, da de så, der gik en hest rundt i folden på grunden!”
Og så fortæller Chralotte Høier, at det var lidt af en speciel oplevelse at blive interviewet af programmets vært, jorunalisten Christian Degn:
”Han er høj! Han er det højeste menneske, jeg har mødt! Derfor optog tv-folkene kun brystbilleder af ham og mig, og jeg stod på en træskammel, som holdet havde medbragt!”
Charlotte Høier fortæller, at der blev filmet en del i området, og så vidt hun er orienteret, begynder udsendelsen med et kig fra toppen af Herstedhøje.
”Vi er i øvrigt rigtig glade for, at vi kan være med i programmet og præsentere noget virkelig potisivt fra Albertslund. Sidst der var en bolig fra Albertslund med i programmet, var det en lidt trist villa lige ved siden af fængslet. Det var lidt til grin. For der er virkelig meget godt at vise frem i Albertslund”, understreger ejendomsmægler B. Strandfelt.

Christian Degn (t.h.) i villaen i Herstedøster sammen med produktionslederen på programmet. Privatfoto

Christian Degn (t.h.) i villaen i Herstedøster sammen med produktionslederen på programmet. Privatfoto

En klar 5'er i Albertslund, blev huset på Skovskrænten vurderet til af EDC Strandfelt. Foto: EDC

En klar 5'er i Albertslund, blev huset på Skovskrænten vurderet til af EDC Strandfelt. Foto: EDC

Publiceret 23 February 2017 07:00