Koncert for hele familien:

’Peter og Ulven’

Lopuskvintetten kan opleves i Herstedvester kirke

Det svenske træblæserensemble Lopuskvintetten fremfører sammen med Herstedvester Kirkes organist Charlotte Andersson værket “Peter og Ulven” af Sergej Prokofiev.
Fortællingen er dramatisk, fantastisk og morsom. Lille Peter bryder sin bedstefars formaning og drager ud i skoven hvor han møder en diskuterende and, taler med fugle og katte og kommer til at skulle flygte fra en farlig ulv. Lidt af en fabel der er skrevet under sovjettiden og musikerne forener fortællerens ord til en musikalsk helhed der vækker børnenes fantasi.
“Tag børnene med til denne klassiske koncert. Her får de mulighed for at opleve kammermusik på højt niveau og møde instrumenterne og blive præsenteret for deres karakterer på nært hold. En skøn mulighed for både voksne og unge”, lyder opfordringen fra organisat Charlotte Andersson.
“I november måned havde kirken fornøjelsen af den skønne svenske saxofonist Fredrik Stenberg der besøgte vores højskolesangaften. Nu kommer han tilbage med sine kollegaer i Lopuskvintetten”.
Søndag den 26. marts kl. 15.00 i Herstedvester Kirke. Gratis adgang. Kirkebil kan bestilles ved at kontakte kirketjener Linda Lindquist på tlf: 21 37 03 09.
brie

Publiceret 20 March 2017 05:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV