Få Vestskovens historie på to cykelture

I anledning af Vestskovens 50 års fødselsdag arrangerer Naturfredningsforeningens lokalafdeling to kulturhistoriske cykelture

I anledning af Vestskovens 50 års fødselsdag, arrangerer lokalafdelingen af Danmarks Naturfredningsforening her i april på to kulturhistoriske cykelture.
Den første tur finder sted 23. april kl. 10 og går til vestskovens østlige del.
Lokalformand Poul Evald Hansen fortæller om turen:
”Vi mødes ved Naturcenter Herstedhøje og kører mod øst. Vi kører i behageligt tempo - børn kan godt følge med - ud for at se nogle af de historiske steder i skoven. Vi kommer forbi Kronprinsesselunden, Den Nordiske Lund, Indvielses plantningen, Finlandiastenen, Hvissingestenen, og meget mere. Undervejs fortæller Mogens Lethraborg om det vi ser, også om nogle af minderne fra før skoven blev plantet. Turen vare 2-3 timer. Man er velkommen til at tage lidt spiseligt og drikkeligt med”.

Den vestlige del

Den anden cykeltur går til Vestskovens vestlige del. Turen finder sted søndag 30. april kl. 10.
Poul Evald Hansen fortæller:
”Vi mødes ved Naturcenter Herstedhøje og kører mod vest"
"Vi kører i behageligt tempo - børn kan godt følge med - ud for at se store områdets vestlige del.Mødested foran Herstedhøje nogle af de historiske steder i skoven. Vi kommer forbi Kronprinsesselunden, Solskålen, højlandskvæget, slaggebjergene, mergelgravene, Ole Rømers landobservatirium, Trippendals galge, og meget mere. Undervejs fortæller Mogens Lethraborg om det vi ser, også om nogle af minderne fra før skoven blev plantet. Turen vare 2-3 timer. Man er velkommen til at tage lidt spiseligt og drikkeligt med”.

Publiceret 19 April 2017 08:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV