Anders Kofod er bare god til at fortælle og engagere.

Anders Kofod er bare god til at fortælle og engagere.

Foråret på vej til Albertslund Centrum:

Kom og se og smag på dyr der kribler

Mød havens dyr, vær med til at bygge møbler af paller og møde årets udfordring

Af
Jørgen Brieghel

Nu rykker foråret ind i Albertslund Centrum.
Lørdag 20. maj kan man både se og røre ved og smage på de dyr, der kribler og krabler. Man kan også få gode idéer til at bygge havemøbler af paller – og så gælder det årets udfordring.
Kl. 12-14.00 kommer Anders Kofoed og fortæller om en masse af de små dyr, der kribler og krabler hjemme i hans have. Det er f.eks. pindsvin og meget mere. Anders tager børnene med op på scenen, hvor de skal se hans mini-zoo. Han fortæller om de små dyr fra haven og lader børnene røre ved dem. Men kan også smage nogle af dyrene. For Anders har været ude og købe spændende insekter. Had siger du til at smage en stegt græshoppe eller en ristet larve?
Og så bliver det tid til årets udfordring kl. 13.
Anders Kofoed har lovet at stå for den fæle udfordring, som Michael Sandholt igen i år har sagt ja til at få serveret.
”Hvad det bliver, er der ingen der ved”, siger centermanager Marie Thiersen. ”Jeg kan kun sige, at Anders har bedt om at få en blender på scenen! Når Michael er færdig med at spise, kan det jo ske, han har levnet lidt og derfor inviterer en op på scenen for at spise med. der dækkes i hvert fald op til to!”
Samtidig med, at dette står på, bliver der workshop for de voksne i centret. Kl. 11-14 kommer to 'Gør-det-selv'-mænd i centret. De har masser af paller med, som bliver forvandlet til spændende havemøbler. Her kan man hente inspiration. For mændene går i gang med at save og hamre i helt friske paller og skabe møbler eller plantekasser til haven af dem. Det bliver som en workshop, hvor voksne kan være med og selv save og hamre – samt få gode råd og inspiration.
”Når møblerne er færdige, vil de kl. 14,30 blive sat op på scenen. Vi holder auktion over dem, og pengene fra auktionen går til et godt formål, som bliver afsløret på dagen”, siger Marie Thiersen.
For at fuldende dagen er butikkerne i Albertslund centrum ude på torvet. Føtex demonstrerer f.eks. grilludstyr, Kvickly byder på smagsprøver og giver tips til rosévine og sommervine. Charlotte F er klar med forårstilbud. Centerslagteren er ude med den store grill, og der kan købes sodavand. Trendy børnetøj er med, Sam's er der, Torvet Skomager er ude. Det samme er TeleZonen og Løven. Nicoline blomster har tilbud på sommerblomster og krydderurter til haven.
Mød foråret i Albertslund Centrum – det er på lørdag, det sker.

Træpaller kan blive til spændende møbler.

Træpaller kan blive til spændende møbler.

Publiceret 16 May 2017 06:00