Lokal LA’er stiller op til regionsrådet

Carl Andersen er også opstillet til kommunalvalget

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

Når vi skal til stemmeurnerne den 21. november, er det ikke kun for at vælge ny kommunalbestyrelse, men også nyt regionsråd.
Den 22-årige Carl Andersen fra Albertslund har meldt sig i feltet af kandidater til Region Hovestanden. Han er netop blevet opstillet som regionsrådskandidat for Liberal Alliance, ved partiets opstillingsmøde i Hillerød den 16. maj.
Liberal Alliance er i øjeblikket repræsenteret med et regionsrådsmedlem i Niels Høiby, men partiet går efter tre mandater til november. Et mål som Carl Andersen mener er realistisk:
”Vi var få stemmer fra et andet mandat i 2013, og vi er gået markant frem siden da. Derfor er der en reel mulighed for at vi også kan blive repræsenteret med en kandidat her fra den Københavnske vestegn”, siger Carl Andersen, som også er opstillet til kommunalbestyrelsen i Albertslund Kommune.
Liberal Alliance har nu opstillet 24 kandidater til regionsrådsvalget i Region Hovedstaden, med overlæge Niels Høiby fra Farum som spidskandidat.
”Jeg vil arbejde for en region hvor vi som borgere får mere for vores skattekroner, hvor vores sundhedsdata er i sikkerhed og infrastrukturen er velfungerende”, siger Carl Andersen.

Publiceret 17 May 2017 09:50

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV