Kan du huske de tidlige år i Albertslund?

Engang var Jørn Foss Mikkelsen medlem af kommunalbestyrelsen i Albertslund. Nu er han i gang med at skrive om sit liv her, og han har brug for hjælp

Af
Jørgen Brieghel

”Jeg er ved at skrive om bl.a. mit liv i Albertslund, hvor jeg boede med Ingelise og senere Kasper Foss. Først Svanens kvarter og senere i Tranehusene, hvor vi flyttede fra i marts 1987. Fokus skal være om livet i Albertslund i de år - sjove personlige historier, men også generelt om det folkelige liv i Albertslund i den periode. Hvordan oplevede de det politiske liv og livet i Albertslund på godt og ondt!”
Det siger Jørn Foss Mikkelsen.
Hvis man kan huske de tidlige år i Albertslund, kan man også huske Jørn Foss Mikkelsen. Han sad i kommunalbestyrelsen fra 1976 til 1984 og repræsenterede DKP.
Han er for længst flyttet fra Albertslund, men han vil gerne beskrive tiden herude, og det kræver hjælp fra albertslunderne.
”Jeg er meget interesseret i at få så meget som muligt at vide som muligt fra Albertslund i perioden fra 1965 – 1987”, siger han.
”Jeg kan naturligvis ikke love at jeg bruger det hele, men det kan være en stor hjælp for mig til bedre at huske min og min families liv i de mange år. Ingelise arbejdede som pædagog i børnehaven Jærgerhytten, og Kasper gik først nogle år på Albertslund Lilleskole og senere på Teglmoseskolen fra 2. klasse til og med 9. klasse, samt på Albertslund Musikskole”.
Man kan kontakte Jørn Foss Mikkelsen på mail: foss@post.tele.dk


Publiceret 12 July 2017 06:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV