Ugens film:

Hjertet på rette sted

Tre premierefilm i Albertslundbiograferne

Der er tre premierefilm i ALbertslundbiograferne fra torsdag.
Første film er ”Lys i mørket”. Den finske lakoniker og Skandinaviens ukronede deadpan-konge Aki Kaurismäki er med 'Lys i mørket' aktuel med sin første film i seks år. Syriske Khaled lander i Helsinki havn som blind passager på et fragtskib. Imens forlader den handelsrejsende Wikström sin gennemalkoholiserede hustru, sælger sit skjortelager og satser alle sine penge på kortspil. Hvorefter han åbner en restaurant, hvor Khaled får job som opvasker.
Og så kan håbet ellers titte frem i en historie, hvor der er meget at fornøjes over - og hvor hjertet fremdeles er på rette sted.

The Big Sick

Det slår gnister, da Kumail møder Emily efter et standup show og det der egentlig skulle have været et engangsknald viser sig at være den ægte vare. Kumails pakistanske familie har dog andre planer for sønnens fremtidige giftermål. Da Emily bliver ramt af en mystisk sygdom og indlagt på hospitalet, må Kumail håndtere mødet med hendes forældre, der bestemt ikke ser ham som den perfekte svigersøn. Totalt akavet og med alle odds mod sig kaster Kumail sig ind i kampen for at redde Emily og vinde forældrenes hjerter.
Producer Judd Apatow (”Trainwreck”, ”Brudepiger” og ”Girls”) står bag ”The Big Sick”, som flere amerikanske kritikere har kaldt ”årets mest autentiske romantiske komedie”.

Kumail Nanjiani som

Kumail Nanjiani som "Kumail" og Zoe Kazan som "Emily" i "The Big Sick". Pressefoto: Nicole Rivelli.

The Dark Tower

Der er andre verdener end disse.... Stephen Kings ”The Dark Tower”, som er den episke serie af fantasy-romaner skrevet af en verdens mest berømte forfattere, er nu snart biograf aktuel. Den sidste ridderkriger, Roland Deschain (Idris Elba), er blevet låst fast i et evigt slag mod Walter O'Dim, også kendt som Den Sorte Ridder (Matthew McConaughey). Deschain er fast besluttet på at forhindre ham i at vælte det mørke tårn, som holder Universet sammen. Med verdens skæbne på spil står godt og ondt overfor at kollidere i den ultimative kamp, da kun Roland kan forsvare tårnet mod Manden i Sort.
brie

Walter (Matthew McConaughey) i

Walter (Matthew McConaughey) i "The Dark Tower". Pressefoto

Publiceret 13 August 2017 05:00

SENESTE TV