DEBAT:

Stor ros og anerkendelse

Af
Mikkel Skovby Jensen

Fasanhusene 4

Kandidat aspirant Alternativet i Albertslund

I Alternativet er vi yderst glade og begejstret over udmeldingen fra SF i artiklen her under.
Vi vil gerne give ros og anerkendelse til SF for udmeldingen om, at der skal kigges hurtigt på lukkeugerne og at en proces skal fremskyndes. Vi vil ligeledes rose SF for at man vil ændre, når fejl er begået, dette har vi i Alternativet stor respekt og beundring for.
Det er netop den politik Alternativet ønsker for det fremtidige Albertslund - at når fejl begås, så har vi modet til at ændre dem.
I Alternativet sætter vi pris på en hurtig behandling af sagen, hvor en hurtig udmelding til børnefamilierne og pædagogerne kan gives.
Det er yderst vigtigt, at vi i Albertslund sørger for at dagtilbudsområdet kan få ro til deres kerneopgave. En kerneopgave som pædagogerne er så dygtige til at løfte. I Alternativet sætter vi pris på det store og flotte arbejde, som Albertslunds pædagoger hver dag udøver. Til trods for de store udfordringer pædagogerne står i, så står de hver dag op og gør en stor forskel for Albertslunds børn med deres store engagement, glæde, personligheder og professionalisme.
I Alternativet har en af vores mærkesager fra starten været en tilbagerulning af de tvungne ferielukninger, da de rammer børn, familier og pædagoger uretfærdigt.
Vi plantede for 14 dage siden et HÅB hos borgmesteren, da vi gav vores budgetønske om en tilbagerulning af de tvungne ferielukninger. Vi er fortsat fulde af HÅB for en ændring på området.

Publiceret 08 September 2017 09:39

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV